Streetstepper Mechelen logo
Streetstepper Mechelen

Over Streetstepper Mechelen

Streetstepper-Mechelen - Eddy & Kurt

De drijvende krachten achter Streetstepper Mechelen zijn Eddy De Meyer en Kurt Bronckaert. Zij ontdekten de vele voordelen en het potentieel van de Streetstepper en willen die zo wijd mogelijk bekend maken.

Streetstepper Mechelen verkoopt alle modellen, en verhuurt de stepperbikes aan personen en groepen voor uitstapjes, teambuildings, vrijgezellenfeesten,… Zo krijgt iedereen de kans om op een gezellige en zeer amusante manier te ontdekken hoe leuk en comfortabel een step bike is.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons!

Streetstepper-Mechelen - Eddy & Kurt
Streetstepper-Mechelen-home 1

Culinair steppen

Momenteel leggen we nog de laatste hand aan een culinaire route door het Mechelse die de Streetstepper samenbrengt met onze grote passie: de gastronomie. Als fervente leden van de hobbykookploeg Château Mariette willen we het sportieve aan het culinaire koppelen.

De culinaire steptocht brengt je met een Streetstepper langs enkele bekende en minder bekende adresjes in en rond Mechelen, waar de dorstigen en de hongerigen een smakelijk antwoord krijgen.

Onze culinaire route zal binnenkort beschikbaar zijn voor reservatie via de website. Je kan nu al de voordelen van de Streetstepper ontdekken, een kijkje nemen bij de beschikbare modellen, of een eigen tochtje plannen met de stepfietsen die je bij ons kan huren.

Streetstepper

De gezondheidsvoordelen van de Streetstepper

Door de staande positie op een stepbike ondervindt de gebruiker van de Streetstepper veel minder belasting van rug en bekken dan bij fietsen. Bovendien moeten de gewrichten, vooral de knieën, niet de constante schokken opvangen die ze wel moeten verduren bij lopen.

Daardoor biedt de Streetstepper een zeer gezonde oefening zonder nadelige bijwerkingen.

Dat is ook dokters en kinesisten opgevallen. Steeds meer kinesitherapiepraktijken gebruiken de Streetstepper als revalidatiemiddel of raden het hun patiënten aan.

 

Lees meer